Gå til indhold

Rukhsana Ali

Suppleant fra Albertslund Integrationsråd
Valgt af repræsentantskabet i 2018 som suppleant og vikarierer for Yago Bundsgaard, der for øjeblikket har orlov. Medlem af integrationsrådet i Albertslund, der nu er nedlagt.

Rukhsana arbejder som kommunikationsmedarbejder hos Bo-Vest inden for det boligsociale område Greve Nord. Hun arbejder med alt inden for markedsføring og søger bl.a. midler til boligsociale aktiviteter. Hun har tidligere arbejdet som freelancetolk i dansk/urdu, hindi, punjabi og engelsk for Vi Tolker ApS, hvor hun har oversat for familier, der har møder i børn- og ungeforvaltninger, jobcentre, skoler m.v.

Rukhsana har pakistansk baggrund. Rukhsana er uddannet indenfor erhvervsøkonomi og har mere end 20 års erfaring med marketing.

Rukhsana er Bydelsmor i Albertslund og har gennem de sidste 7 år arbejdet frivilligt med boligsociale projekter i og omkring Albertslund. Hun har siddet som medlem af integrationsråd i 15 år og har stor erfaring med demokratisk fremmende arbejde. Rukhsana er også medlem af sundhedsrådet i Albertslund.