Gå til indhold

Hetav Rojan

Medlem- indstillet af Københavns Kommune
(+45) 2989 9287
Hetav Rojan er udpeget som medlem af Rådet for Etniske Minoriteter af udlændinge- integrationsminister Mattias Tesfaye i foråret 2021 efter indstilling af Københavns Kommune.

Hetav Rojan er policyrågiver ved Deloitte og har tidligere arbejdet med forebyggelse af voldelig ekstremisme og radikalisering i tæt samarbejde med danske myndigheder. Det er emner, han har forsket i ved Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS), hvor hans primære fokus var politisk vold og militante grupper i Mellemøsten. Han har som freelance mellemøst-reporter dækket udenrigs- og sikkerhedspolitik i Irak, Syrien, Tyrkiet, Libanon, Bahrain, Saudi-Arabien og Yemen.

"Jeg er beæret over at være indstillet og udpeget som rådsmedlem af Københavns Kommune og ministeren. Jeg går til opgaven med lige dele ydmyghed og gejst. Mine nye rådskollegaer er enormt vidende og erfarne kapaciteter på deres felter, og jeg ser frem til at lære af dem. Samtidig ser jeg det som min opgave at udfordre vanetænkning og sejlivede antagelser på integrations-området med velfunderet, fagligt indspark. Det er igennem samtænkningen af vores respektive fagligheder, at vi bedst udfører vores rådgivningsfunktion til ministeren og til folkestyret."