Gå til indhold

Eline Cecilie Feldman

Næstforkvinde udpeget af ministeren
Eline er valgt som næstforkvinde i rådet. Hun er personligt udpeget af ministeren af denne omgang, men har tidligere siddet som medlem for Københavns Kommune fra 2014-2018. Eline har en cand. mag i psykologi og socialvidenskab fra Roskilde Universitet og er til daglig leder af en boligsocial helhedsplan på Ydre Nørrebro (Lundtoftegade, Lundtoftegården og Titanparken).

Hun har 17 års erfaring med sociale- og beskæftigelsesmæssige indsatser for udsatte og marginaliserede grupper i København, herunder især unge i udsatte boligområder. Hun har desuden arbejdet som frivillig leder på Roskilde Festival gennem 5 år og siddet i FRAKs bestyrelse (fritidsjobaktør) siden begyndelsen i 2012.

Eline har et stort netværk i Københavns Kommune og i civilsamfundet, og hun har en stor viden og erfaring indenfor arbejdet med udfordringer som social marginalisering, sårbare unge, gruppekonflikter, kriminalitet og diskrimination qua hendes nuværende profession og hendes tidligere arbejde i Københavns Kommune.

Hun deltager desuden i netværket MESU (Forskningscenter for Migration, Etnicitet og Sundhed) hvis visionen det er, at forbedre indsatsen for flygtninge og indvandreres sundhed ved at styrke tværfaglig forskning, undervisning og formidling om sundhed, sygdomsårsager og sundhedsvæsnets indsats blandt migranter og etniske minoriteter.