Tiahes Thiaharaja

Tiahes  Thiaharaja

Baggrund:

Tiaheswery Thiaharaja (Tiahes) er tamiler fra Sri Lanka. Hun har boet i Danmark i 27 år og bor sammen med sin mand og 4 børn, 2 piger og 2 drenge  i Holstebro.

Hun er uddannet som ergoterapeut, kulturmedarbejder og voksenpædagog i Danmark. Hun arbejder som freelance integrationskonsulent, ergoterapeut og tolk. Igennem de sidste 25 år, har hun haft erfaring som konsulent, tolk, underviser, formidler, integrationsarbejder, formand for frivillige foreninger og frivillig hjælper. Tiahes er også uddannet som sydindisk danselærer og børnepædagog fra Sri Lanka.

Tiahes er Formand for Integrationsrådet i Holstebro, Formand for Kultur og Frivillig huset i Holstebro og forkvinde for Bydelsmødre i Holstebro.

Citat:

”Jeg har altid brændt for integration og vil gerne nedbryde nogle af de fordomme, der hersker mellem danskere og folk af anden etnisk herkomst. Derfor vil jeg glæde mig til at arbejde med at bygge bro, så tolerance, respekt og indbyrdes forståelse er i fokus i vores samfund. Jeg vil gerne være med til at fremme etnisk ligestilling og gøre kommunernes integrationsindsats effektiv og sammenhængende. Det glæder jeg mig til at samarbejde med de andre engagerede rådsmedlemmer om.”

Kontakt:

+45 23232547

[email protected]

Sidst opdateret 09/03 2018