Abdirahman Mohamud Iidle

Abdirahman  Mohamud Iidle

Baggrund:

Iidle er tosproget folkeskolelærer og skolehjemvejleder i Aarhus med somalisk baggrund. Iidle har tidligere været i integrationsrådet i Aarhus Kommune og derudover har han arbejdet som uddannelses- og jobvejleder i Gellerup, samt mentor for unge med etnisk minoritetsbaggrund.

Iidle sidder i et kommunenetværk om styrket samarbejde med dansksomaliere i de største byer samt i skolebestyrelsen for Møllevangskolen, Aarhus, og er Formand for lektiecaféen, Fælleshuset Frydenlund. Derudover er han også medlem af koordinationsgruppen og tidligere talsmand for AarhuSomali.

Iidle var modtager af prisen Årets Boligsociale Ildsjæl 2016, se mere her: http://fs-aarhus.dk/aarets-boligsociale-ildsjael-stoetter-lokale-unge/

Citat:

"Jeg er rigtig glad for, at jeg er blevet valgt som nyt medlem af Rådet for Etniske Minoriteter. Jeg vil arbejde for anerkendelse og respekt for etniske minoriteter i Danmark. For mig er det allervigtigste at flere unge etniske minoriteter får en uddannelse eller en praktikplads, og at vi alle sammen er med til at styrke medborgerskab.” 

Kontakt:

+45 27285257

Sidst opdateret 27/01 2017