Radioindslag

Formanden Yasar Cakmak kommenterer d. 24. maj 2017 i Radio24syv på den nye PISA Etnisk undersøgelse, der viser, at indvandrerbørn er halvandet år efter etnisk danske skoleelever, når det kommer til læsning, matematik og naturfag. 

Hør klippet her

Rådsmedlem Laura Gilliam kommenterede d. 30. januar 2017 i P1 Morgen på en historie om at indvandrerbørn presser hinanden til strengere religiøse regler. Indslaget starter klokken 06.31.

Hør klippet her 

Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter Yasar Cakmak, blev d. 25. april 2016 inviteret af Radio 24/7 til at kommentere på Rådets beslutning om, ikke at underskrive København Kommunes charter for demokratiske værdier for antiradikaliseringsarbejde.

Hør klippet med Yasar her 

Debat

DYNAMOtalks, med Johanne Schmidt-Nielsen som vært, havde d. 8. feb. inviteret rådsmedlem Natasha Al-Hariri til at tale om social kontrol, opgør og frigørelse i minoritetsmiljøer. Sammen med debattøren Khaterah Parwani og forfatteren Ahmad Mahmoud, talte Natasha om, hvad man kan gøre for at bekæmpe social kontrol, men også om det oprør, der allerede er i gang.

Lyt med her