Gå til indhold

Aktuelt

Yasar Cakmak i medierne

Nyhed
24 May, 2017
Læs formandens udtalelser i medierne i to artikler i denne uge. Hør også radiointerviewet fra d. 24. maj i Radio 24syv

I den første artikel fra avisen.dk udtaler formanden Yasar Cakmak sig om sammensætningen af regeringens nye råd og paneler, der undersøger fremtidens arbejdsmarked.

"Det er slående, at man fra regeringens side ikke gør sig en lille smule mere umage med at finde frem til egnede kandidater, der både har de faglige kvalifikationer på plads og tilfældigvis også opfylder et af de ovenstående kriterier, og dermed er med til at sikre bredere repræsentation og perspektiv.

Tryk her for a læse hele artiklen fra avisen.dk 

I en anden artikel fra Berlingske kommer Yasar Cakmak ind på den ny PISA Etnisk rapport, som konkluderer, at indvandrerbørn halter halvandet år efter etnisk danske elever.

"Hvis børn med indvandrerbaggrund i fremtiden skal klare sig bedre i skolen, peger Yasar Cakmak på tidligere indsats og mere inddragelse og ansvarliggørelse af forældrene."

Læs hele Yasars udtalelse i Berlingske her:

Yasar Cakmak, perspektiverer ift. sine egne erfaringer om de dårlige resultater af PISA Etnisk undersøgelsen i Radio24syv. Interviewet starter ved 18:12 min (interviewet er ikke længere tilgængeligt)