Gå til indhold

Det nye råd på arbejdsweekend

Nyhed
25 Jun, 2019
Den 21.-23 juni 2019 mødtes det nye råd til en arbejdsweekend på Hotel Park i Middelfart for, at forme de strategiske rammer for rådets arbejde de næste år. Arbejdsweekenden udfoldede sig i form af en række workshops, som blev faciliteret med sikker hånd af vores super dygtige konsulenter, Gry Guldberg og Amy Jean Hamilton.

Det overordnede mål var, at kaste alle bolde op i luften i udgangspunktet - og i løbet af weekenden arbejde os ind på, hvilke strategiske indsatsområder, som rådet i særlig grad finder afgørende at arbejde med, når visionerne er, at skabe et Danmark med en højere grad af integration og medborgerskab på tværs af etniske, religiøse, sociale og geografiske skel.

Weekendens anstrengelser - godt hjulpet på vej af medlemmernes imponerende engagement og gode humør - resulterede i blandt andet følgende outputs:

  • Vi fik for det første lært hinanden at kende både fagligt og socialt. Det gav en værdifuld indsigt i hinandens faglige kompetencer, personlige egenskaber og passioner og derved skabt relationerne for et godt samarbejde i rådets videre arbejde.

  • Vi fik formet de første spadestik til REM´s fælles identitet og derved skabt fundamentet for commitment og en fælles retning for Rådets arbejde i de kommende år.

  • Der blev undervist og lyttet skarpt på, hvad strategisk tænkning er for en størrelse.

  • Vi fik udkrystalliseret fem strategiske indsatsområder, som rådet vil have et særligt opmærksomhed på i det fremtidige arbejde.


Indsatsområder

  • Beskæftigelse
  • Demokratisk deltagelse
  • Mangfoldighed og fællesskab
  • Børn og unge
  • Bekæmpelse af fattigdom

Nu er fundamentet skabt, ærmerne smøget op ærmerne op og vi er klar til omsætte alle vores ideer og kompetencer i praksis.

Hele rådet.jpg

Rådets medlemmer med sekretariat og facilitatorer for arbejdsweekenden. Pernille Kiær, Niddal El-Jabri og Muhsin Türkyilmaz kunne desværre ikke deltage i arbejdsweekenden og derfor ikke med på billedet.

Stemningsbilleder fra weekenden:

IMG_1248.JPG

Der lyttes intensivt på den ene af vores facilitatorer, Amy Jean Hamilton

IMG_E1325.JPG

Fremlæggelse af workshop-øvelser i det fri.....

IMG_1324.jpg

De store linjer kridtes op.

IMG_1207.jpg

Der diskuteres vigtige ting....

IMG_1212.JPG

IMG_1209.JPG

IMG_1215.JPG

Samling i det fri.jpg

Der fremlægges i det fri.

IMG_1239.JPG

IMG_1331.jpg

Hen af aftenen skulle der selvfølgelig også være tid til at bage snobrød og riste skumfiduser over den sagte ild.

Hele rådet.jpg

Rådets medlemmer med sekretariat og facilitatorer for arbejdsweekenden.