Velkommen

Nyheder
Se den nye udgave af valgpjecen - Det er dit valg
Se den nye udgave af valgpjecen - Det er dit valg
12/03 2019
Pjecen giver et overblik over, hvordan man bruger sin stemme ved et valg i praksis, og beskriver hvorfor det er vigtigt som medborger i Danmark at bruge sin stemmeret.
Det nye råd konstitueret
21/11 2018
Rådet for Etniske Minoriteter har nu haft sit første konstituerende møde efter den officielle udpegning er faldet på plads.
Flere nyheder
Velkommen!

REM har fået en ny hjemmeside. Her kan du følge med i hvad Rådet går og laver og hvilke aktiviteter Rådet afholder. Du kan også læse om medlemmerne af Rådet samt generelle bestemmelser om dets virke. 

- Sekretariatet for REM

Om integrationsråd

Her finder du generelle bestemmelser for de kommunale integrationsråd; rådenes oprettelse samt virke. Du kan ligeledes finde inspiration til møderne i integrationsrådet.

Integrationsviden

'Viden der virker' giver et samlet overblik over kvalitetssikret viden på integrationsområdet. På vidensportalen bidrager en række eksperter med at sikre og højne viden på integrationsområdet.

Integrationsbarometeret

Barometret skal skabe et samlet overblik over udviklingen på integrationsområdet i forhold til regeringens målsætninger og dermed gøre det muligt at følge op på udviklingen.