REM søger praktikant

Praktikant til Sekretariatet for Rådet for Etniske Minoriteter i Styrelsen for International Rekruttering og Integration

*** ER UDLØBET ***

Har du lyst til at være en del af det politiske liv og arbejde tæt sammen med 14 medlemmer af Rådet for Etniske Minoriteter?

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger en praktikant til Sekretariatet for Rådet for Etniske Minoriteter i efteråret 2018.

Som praktikant bliver du en del af en ung arbejdsplads med en seriøs tilgang til praktikanter. Du får et interessant arbejdsområde med stor politisk bevågenhed, og du får kendskab til samspillet mellem offentlig administration og den politiske virkelighed. Derudover bliver du en del af et positivt og inspirerende arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, der gerne lærer fra sig.

Praktikperioden er ulønnet og strækker sig fra og med den 6. august til og med den 31. januar 2019. For at komme i betragtning til et praktikforløb i sekretariatet skal du have en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. læser du inden for samfundsvidenskab, humaniora eller lignende. Derudover vil det være en fordel, hvis du har kommunikationserfaring.

Læs hele stillingsopslaget her.

Praktikanter forår 2018


Som praktikant er du en del af Udlændinge- og Integrationsministeriets (UIM) koncern, hvor hele verden er en del af vores hverdag - både i det store og i det små. Se videoen om hvad medarbejderne siger om UIM som arbejdsplads her.

Sidst opdateret 17/04 2018