Få støtte til afholdelse af lokale arrangementer

Rådet for Etniske Minoriteter støtter i 2018 de enkelte integrationsråd, med midler til at afvikle lokale arrangementer om negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter.

Gennem Rådet for Etniske Minoriteter har I en unik mulighed for at få støtte til et lokalt arrangement, med fokus på et vigtigt og aktuelt emne - Forebyggelse af negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter - i netop jeres kommune. Rådet tilbyder at understøtte jeres lokale arrangement ved at afholde udgifter til leje af lokale, forplejning, tolkebistand, børnepasning mv. Desuden kan Rådet evt. hjælpe med fortrykte opslagsplakater, gode råd til tilrettelæggelsen i forbindelse med opsætning og afvikling af arrangementet.

Ønsker I at benytte muligheden, skal I blot udfylde ansøgningsblanketten med en beskrivelse af rammerne for arrangementet, og hvilke aktiviteter I ønsker økonomisk støtte til. 

 

Læs mere om hvordan I kan få del i midlerne her.

Find ansøgningsblanketten her.                                                   

 

SATS-puljen er en del af regeringens nationale handlingsplan Forebyggelse af negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter , som er at finde her.

                                                                  

                                                               Pigeliv 2

Få gratis besøg af Dialogkorpset

  • Dialogkorpset besøger skoler, klubber og foreninger, og går også gerne i dialog med fx forældre og fagfolk.
  • Dialogkorpset tilpasser altid besøget til den pågældende målgruppe.
  • Det er gratis at få besøg af medlemmer af Dialogkorpset.

Dialogkorpsets Facebook-side (nyt vindue) 

Empowerment-workshops til unge kvinder

Styrelsen for International Rekruttering og Integration tilbyder i regi af Dialogkorpset en gratis to-dages empowerment-workshop til pigeklubber med medlemmer i alderen 15-20 år. Workshoppen er udviklet som et led i en forebyggende indsats i forhold til unge kvinder, der lever i miljøer mere eller mindre præget af negativ social kontrol, og det er Dialogkorpset selv, der faciliterer workshoppen. 

                                                 Glade piger af Claus Peuckert

Appen MÆRK

I forbindelse med den nationale strategi mod æresrelaterede konflikter fra 2012 er smartphone-applikationen MÆRK blevet udviklet. MÆRK er et værktøj til fagfolk og unge, som har æresrelaterede konflikter inde på livet.

Find MÆRK-appen til iPhone i App Store (nyt vindue)

Find MÆRK-appen til Android i Google Play (nyt vindue)

                                                                         

Sidst opdateret 19/09 2018